Костюмована драма "Кріпосна" стала найуспішнішим серіалом березня за останні кілька років.

Актор Марк Дробот, який зіграв головну роль в серіалі "Кріпосна", став Заслуженим артистом України.

Вже восени на телеканалі СТБ глядачі побачать продовження неймовірної історії. Головні ролі в серіалі виконали кращі актори сучасності. Серед яких – Марк Дробот.

Сьогодні указом президента про відзначення державними нагородами України з нагоди Міжнародного дня театру присвоїли звання Заслуженого артиста відомого українського актора, художник Київського академічного Молодого театру і зірці серіалу "Фортечна" Марку Дроботу.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

"Я не прагну до медійності, у мене немає такого завдання. Я хочу бути в першу чергу артистом. А не щоб мене впізнавали по скандалів", — переконаний Марк.

Напевно, це саме так і є. А присвоєння звання Заслуженого артиста ще раз доводить сказане актором.

Залишається тільки привітати Марка Дробота з прекрасним званням. Шанувальники вже з нетерпінням чекають на другий сезон "Кріпостної", який відбудеться восени на СТБ, де лінія героя Марка для глядачів нарешті розкриється повністю.

Раніше повідомлялося, що нещодавно в Україні показали телесеріал "Кріпосна", який отримав значний успіх. За інформацією прес-служби телеканалу, на якому транслювався серіал, він побив відразу кілька рекордів за кількістю глядачів і кращим серіалом березня серед українських телеканалів за останні 6 років. Однак не всім українцям він сподобався.

Гнівне повідомлення про серіал "Фортечна" напіла журналістка Ганна Шестак на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, український серіал про підлітків "Школа" викликав неоднозначні емоції у публіки.

Як повідомляв "Знай.uа", Гра престолів: фанатам показали перший трейлер фінального сезону.

Також Знай.uа" писав, що ФБР заарештувало зірку "Відчайдушних домогосподарок": їй загрожує 20 років в'язниці.