17-річна дочка Віри Брежнєвої підтвердила відому приказку про те, що яблучко від яблуні не далеко падає. Соня продемонструвала красу свого весняного цвіту і зірвала купу компліментів таких, що й матуся позаздрить.

В української співачки Віри Брежнєвої зростає справжня красуня-донька Соня. ЇЇ Віра народила ще в далекому 2001 році. Тоді вона була ще мало кому відомою молодою співачкою з Дніпропетровська Вірою Галушко. Через два роки після народження малятка Віру запросили виступати в складі групи ВІА Гра, яка і подарувала співачці широку популярність. Артистка розлучилася зі своїм першим чоловіком Віталієм Войченком і після цього вийшла заміж на київського бізнесмена Михайла Кіпермана. А донька Соня взяла прізвище вітчима.

Зараз дівчині вже майже 18 років і вона веде активне життя в соціальних мережах і досить часто тішить своїх 148 тисяч підписників в Instagram новим фото і відео.

Так, нещодавно на своїй сторінці Соня опублікувала нові фотографії. На них юнка зображена в купальнику на відпочинку в теплих краях. Відзначимо, що Соні, якій вже за кілька днів виповниться 18 років (30 березня) прекрасна фігура.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Шанувальники закидали Соню компліментами та похвалили вибір купальника - стриманий і елегантний.

"Які ніжки", "Моя красуня кохана! ", "Неймовірна фігурка. Дуже красива, фотка - вогонь", "Копія мати", "Підкажіть, де купили купальник? ", " Красуня Сонечка", "Дуже красива! ", "Ти ангел", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Віра Брежнєва пофілософствувала про життя у ліжку в Парижі

Як повідомляв портал Знай.ua, Віра Брежнєва показала миле фото з відпочинку на Мальдівах і поділилася новинами

Також Знай.ua писав, гола Віра Брежнєва шокувала фанатів фотографією в наморднику