Смерть відомої російської співачки Юлії Началової стала ударом для її колег і особливо для родини. Її єдина дочка, 12-річна Віра до останнього не знала про важкий стан матері, яка знаходилась в лікарні. Як складеться життя дівчинки, розповіла ясновидиця.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Екстрасенс Маріанна Абравітова переконана, що життя дочки Юлії Началовой Віри складеться найкращим чином.

"Життя Віри буде щасливим і цікавим. У чому Віра схожа на маму – така ж світла, творча, але по стопах матері Віра не піде і співачкою точно не стане", – переконана екстрасенс.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На думку Абравітової, своє життя Віра Алдоніна пов'яже з творчістю. Можливо, стане актрисою. У всякому разі, підкреслила Маріанна, Віра буде відчувати щастя від професійної реалізації.

Що стосується особистого життя, то Віра не знатиме розчарування.

"Бачу її як дружину і матір. До речі, як матері вона буде прикладом для багатьох. Так що можна сказати, що найстрашніше у житті Віри залишилося позаду. Побажаємо їй сил!" – говорить провидиця.

Нагадаємо, Юлія Началова померла 16 березняпісля тривалої хвороби. 21 березня виконавицю поховали на Троєкуровському кладовищі.

Страшну новину про те, що мами більше немає доньці сказав її батько Євген Алдонін.

Як стало відомо від близьких Началової, Віра житиме з бабусею та дідусем, поки що вони оформлюють всі необхідні документи про опікунство.

Нагадаємо, колишній чоловік Началової Дмитро Ланской благає припинити знущання та відповів журналістам на чутки про його причетність до стану здоров'я співачки.

Як повідомляв портал Знай.ua, друзі Началової розповіли про її злиденне минуле та допомгу небайдужих в організації похорон.

Також Знай.ua писав про те, що українська співачка Анастасія Приходько розповіла про велике горе в родині.