Зовнішність буває оманлива. Напевно, всі пам'ятають учасниці Х-Фактора Ярослава Ромашова - невинного на вигляд хлопця в окулярах з солодким голоском і доброзичливою посмішкою. Нещодавно фанатів шоу шокувала звістка про те, що Ромашов отримав тюремний термін за підозрою у вбивстві 82-річного дідуся своєї дружини, передає "Вісник Ч".

82-річний Микола Дворниченко помер у Борзні Чернігівської області в березні 2018 року. При розтині з'ясувалося, що дідусь помер від набряку мозку. Також на його тілі були виявлені садна, синці на обличчі, переломи ребер і носа. Головним підозрюваним став Ромашов.

Разом з онукою загиблого Марією проживав у будинку дідуся. Ярослав нібито побив старого на прохання дружини "заспокоїти" дідуся.

Про Ромашова відомо, що він родом з Донбасу, навчався в Києві. Хлопець активно штурмував талант-шоу, засвітився в "Караоке на Майдані", "Україна має талант". У 2015 році він з піснею Алли Пугачової "Відпочивай" виступав на Х-Факторі, однак не пройшов у шоу після прослуховувань. Ігор Кондратюк тоді представив хлопця, як артиста з категорії "Ви нічого не розумієте".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки
Показати ще

Нагадаємо, "Тобі тут не місце" - в США десятирічний школяр повісився після жорстокої цькування.

Дитяча жорстокість найнещадніша. У світі масштабність буллінга набирає небачених обертів. Так, в США 10-річний школяр покінчив життя самогубством через написи хуліганів "убий себе, тобі тут не місце".

Про це стало відомо завдяки повідомленням видання The Sun.

Нагадаємо, київські школярки влаштували криваву розправу: били ногами, очей не видно.

Як повідомляв Знай.uа, буллінг або виховання: що робити з агресивними учнями.

Знай.uа писав, у Харкові на першокласника написали 8 заяв в поліцію: відправив однокласників в лікарню.