Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість анонсувала відвертий кліп-ремікс на популярний хіт "Peligrоso", який виконала разом з De La Ghetto. Так, артистка позувала в дуже відвертих вбраннях з високими розрізами і глибоким декольте, лежачи на піску і танцюючи на дивані.

"Дивіться запальний кліп реміксу на підкоривший чарт @billboard хіт #Peligroso 🔥 відео #PeligrosoRemix feat. De La Ghetto вже доступне по посиланню в профілі 👆🏻", - поділилася новиною Каменських. Фолловери не пройшли повз і почали коментувати побачене: "Як би тепер чекаємо дует з Винником😂😂🔥", "Королева👸🏻👸🏻👸🏻😻😻😻", "Все круто, головне не кривлятися і не висовувати язик.", "Вам дуже личить ця мова. Кліп Бомба. Пісня Бомба. Ви супер Бомба 💥))) молодець!!!", "вааау круто розумниця 👍👍👍👍👍👍👍❤️", "Шакіра нервово закурила в сторонці)".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.