Голлівудський актор Джордж Клуні закликав до бойкоту державних готелів Брунею, оскільки влада в цій країні вирішила ввести шокуюче покарання для одностатевих пар – смертну кару.

Актор розповів, що 3 квітня в Брунеї буде прийнятий закон, у якому сказано, що геїв заб'ють камінням.

Клуні вирішив нагадати, що Бруней – одна з найбагатших країн, а султан – один з найзаможніших людей світу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Клуні назвав дев'ять державних готелів, які потрібно бойкотувати.

«Це хороші готелі. Люди, які там працюють, добрі і чуйні і не мають ніякого відношення до власників цих об'єктів. Але давайте пояснимо, що кожен раз, коли ми залишаємося там, проводимо зустрічі або обідаємо, ми вкладаємо гроші прямо в кишені людей, які вирішують закидати камінням і забивати своїх громадян за те, що вони геї або обвинувачуються у перелюбі», — сказав Клуні

Варто нагадати, що Відомий голлівудський актор Джордж Клуні, який зараз перебуває в Британії разом з дружиною Амаль, дав інтерв'ю в популярному телешоу Good Morning Britain. Актор також розповів кілька цікавинок про недавній візит в Букінгемський палац.

Відомо, що в числі інших зірок пара була запрошена на вечерю до принцу Чарльзу, щоб відзначити діяльність фонду Prince’s Trust International. Розповідаючи про цей візит, 57-річний американець пожартував, заявивши, що принц Чарльз "зійшов з розуму і пустився в танок на столах".

"Я був здивований, побачивши це. Він так добре рухається в танці", — розповів Клуні.

Нагадаємо, У мережі заговорили про возз'єднання Бреда Пітта і Дженніфер Еністон

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Вічний холостяк Джордж Клуні недовго насолоджувався сімейним життям: гряде розлучення

Також "Знай.ua" писав про те, що Лесбіянка зарізала в п'яному маренні коханку: заважала мені мити посуд