Днями скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка останнім часом гастролює Росією і стала тренером російського шоу "Голос. Діти", побувала в гостях програми "Вечірній Ургант".

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Відповідне відео вийшло у ефір на російському телебаченні.

Під час шоу Лобода поскаржитися на те, що їй не дарують коштовності, а всі свої гроші вона вкладає у власні шоу та кар'єрний розвиток.

У відповідь Ургант жартома зазначив, що на пальцях у співачки безліч срібних кілець, але немає золотих прикрас. Світлана ж відповіла, що це всього лише дешева біжутерія, адже золото вона не любить, а діаманти їй просто не дарують.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Працюємо. На колечка збираємо. Золота немає, це все біжутерія дешевенька. Я не люблю золото, а брюлики мені не дарують, але я і не люблю. Ні кілець, ні літаків, ні діамантом, нічого. Все пішло на шоу", — зізналася Лобода.

Цікаво що Ургант, детально розглядаючи блокнот із записами співачки, знайшов на його сторінках логотипу групи Rammstein, адже Лободу давно підозрюють у романі з її солістом Тілем Линдеманном, а також вважають, що саме він є батьком її молодшої дочки Тільди.

Тілль Ліндеманн та Світлана Лобода
Тілль Ліндеманн та Світлана Лобода

Для шанувальників співачки не секрет, що ходять чутки, ніби дівчинку вона назвала на честь її батька-музиканта. Також Ліндеманна застукали біля лікарні, в яку Лободу потрапила в жовтні минулого року, а також вона неодноразово була помічена на його концертах.

Нагадаємо, скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Світлана Лобода виклала в мережу фотографії, на яких з'явилася в компанії російського телеведучого і гумориста Івана Урганта.

Також Знай.ua писав про те, що артистка заінтригувала новим кліпом, але на цей раз не своїм, а культової групи Rammstein на пісню Deutschland.