Голлівудська зірка українського походження Ольга Куриленко, яка відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", частенько ділиться з шанувальниками новинами та фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, нещодавно актриса опублікувала фотографію, на якій позує в оригінальному образі.

На знімку, який з'явився в записі актриси, вона позує в дуже гарячому вбранні. Очевидно, це кадр із фільму, в якому знялася Ольга Куриленко, а не чергова фотосесія для модного глянцю. Актриса зображена у напівтемряві, стоячи на дивані з подушками, а за її спиною видно величезну картину. На ній сексуальне вбрання – темний корсет, чорні трусики і панчохи. Волосся Ольги розпущене, а голова задерта догори, в руках актриса щось тримає.

У підписі до фотографії, Ольга Куриленко написала: "Can’t wait for The Room to come out! Чекаю не дочекаюся, коли вже вийде цей фільм! #Thriller #Mystery #BeCarefulWhatYouWishFor". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову фотографію на сторінці актриси. Фоловери захоплюються красою українки і засипають її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

"Це косплей? Картина ззаду красива", "Не можу дочекатися, коли ви прийдете в МОЮ кімнату, одягненою ось так!", "Зухвало, подумали деякі, трохи приревнувавши таку вас. Ну що поробиш, робота, така робота", "Ви в гармонії з чорним кольором, панчішки підкреслюють стрункість ваших ніжок", "Ти як хороше вино, Ольга, з віком тільки кращою стаєш. Дуже красива", "Фантастичний і дуже сексуальний образ", "У тебе є сила змусити всіх інших жінок відійти на задній план", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ольга Куриленко в прозорій сукні показала, що таке українські гени.