Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Артистку також називають української Леді Гагою за любов до латексу і епатажних витівок. Оля не зраджує своїм принципам і на цей раз показала епатаж, але вже без латексу.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі артистка опублікувала фото, на якому позує в яскравому образі. Як видно, фотографія була зроблена в телевізійній студії під час зйомок шоу "Дивовижні люди". На знімку Полякова постала на огляд публіки в коротенькому блискучому платті кольору хакі. На ногах артистки витончені бежеві човники на шпильці. Оля сидить у кріслі в елегантній позі, на її обличчі яскравий макіяж, а волосся випрямлене і розпущене.

У підписі до фотографії зірка написала: "Один з учасників розвинув свою здатність настільки, що може визначити мелодію за рухом смичка. Цікаво, як йому це вдалося? Вмикайте шостий епізод #дивовижнілюди о 21:00 на @kanalukraina! #оляполякова #каналукраина". Шанувальники не пройшли повз і активно обговорюють довгі ноги епатажної знаменитості, Олю засипають лайками і компліментами.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Полякова, як завжди – на висоті! Еталон жіночої краси, розуму і почуття гумору", "Ідеальна", "Рух смичка – це, звичайно, цікаво. А ось ви, Олю, не перестаєте вражати своєю красою. Будемо дивитися заради Вас", "Ольга, Ви прекрасні, як і завжди! Виглядаєте розкішно на кожному знімку!", "Ну як не захоплюватися цими ногами? Ну шик!", "Ах, ці ноги", "Олечка, ноги від вух. У моделі потрібно було податися", "Лайк за ноги", "Оля, ти, як завжди, неперевершена", "Богиня краси і величі!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.