Популярний український актор і шоумен Євген Кошовий часто радує шанувальників веселими знімками. День виборів президента України не став винятком. Артист поділився яскравим фото, на якому він разом з родиною йде на голосування. Поряд з ним на сонячному селфі позують дружина, діти, мати.

Відповідну фотографію Кошовий опублікував на своїй сторінці в Instagram.

"Ставай учасником світового рекорду! Зроби селфі на тлі своєї виборчої дільниці … Зробимо це разом!" написав під фото комік

Нагадаємо, що у студії "Квартал 95" артисти постійно підколюють один одного на гострі теми. Актор і комік Євген Кошовий в жарт образився на свого колегу, який подався у президенти України, Володимира Зеленського. Кошовий різко відреагував на заяву Зеленського про те, що той, можливо, підтримає лідера групи "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука на президентських виборах.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ще до того, як всі рекордно численні кандидати в президенти кинулися до президентського крісла у захоплюючій гонці, за якою вся країна спостерігає практично як за шоу, ходили всілякі чутки. Так, говорилося, що на пост президента будуть висуватися Вакарчук і Зеленський.

Євген Кошовий, актор Студії "Квартал 95"
Євген Кошовий, актор Студії "Квартал 95"

Раніше ми писали, що вибори 31 березня є дуже важливими для всього українського народу і саме тому кандидат у президенти України - Володимир Зеленський, у звичній для себе манері і жартівливій формі доніс українцям всю важливість майбутньої події. На сторінці команди Володимира в соціальних мережах було опубліковано відео, тема якого ясна: треба йти на вибори кожному українцю, без всяких відмовок.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

На відео Зеленський зі своїм другом і колегою Євгеном Кошовим розіграли міні-сценку, в якій назвали основні правила походу на вибори:
- взяти паспорт;
- обов'язково мати свою власну ручку для уникнення можливих фальсифікацій із зникаючим чорнилом;
- мати сильну мотивацію.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський розповів, що планує зробити зі своїм бізнесом у разі перемоги на виборах.

Крім того, Знай.uа писав, що Зеленський зібрався міняти Конституцію: все в одному законі.