Українська гумористка, учасниця Студії "Квартал 95" Олена Кравець розповіла про обставини, які вплинули на її вибір - залишитись чи завершити кар’єру.

Про цей інформує портал Politeka.

Про це Олена Кравець розповіла в інтерв’ю Анатолію Анатолічу, у програмі "Зе Інтерв’юер".

Як відомо, не так давно зірка Студії "Квартал 95" вдруге стала мамою – у актриси народилася двійня. За словами Олени Кравець, поява відразу двох дітей стало для неї з чоловіком досить несподіваною подією.

Саме в той момент, за словами актриси, вона задумалася про кардинальні зміни у своєму житті. Так, Олена Кравець, усвідомила, що вона потребує тривалої відпустки.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Скажімо так, був момент, коли я хотіла взяти паузу – так, піти – немає. Це був момент, коли народилися малюки, і коли я зрозуміла, що мені потрібен рік. Мені потрібен рік, тому що мені було нелегко", – розповідає Олена Кравець.

Актриса також зазначила, що її колеги по цеху підтримали її і лояльно поставилися до подібного рішення.

Велику роль у вирішенні з приводу кар’єри Олена Кравець зіграла підтримка її близьких людей. Так, через короткий час після народження двійні, актриса Студії “Квартал 95” знову вийшла на сцену.

Нагадаємо, українцям показали, як виглядають штаби найбільш рейтингових кандидатів у президенти України.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, пенсіонери штурмували виборчу дільницю, в мережі обговорюють епічне відео.

Раніше портал Знай.ua писав, що у Зеленсського розповіли про інцидент на виборчій дільниці.