Відома співачка Віра Брєжнєва розповіла про операцію, яку їй довелося перенести. Співачка зробила лазерну корекцію зору, щоб знову побачити яскраві фарби навколишнього світу і позбутися від негарних окулярів.

Відвертим зізнанням Брєжнєва поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram

Співачка зізналася, що з дитинства мріяла про цю операцію. При цьому їй довелося чекати 12 років, перш ніж вона змогла нарешті виконати бажане.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

"Розповім вам свій досвід, нічого не пропагую... Мій зір стало псуватися в 3-му класі. 9 років. Міопія, спазм акомодації. Частково генетична схильність (Тато й дідусь з міопією), частково швидке зростання організму, навантаження в школі ... Окуляри. Лікування. Лікарня. Операція (склеропластикою). Знову лікування. Знову окуляри. І так до 18-ти років", - розповідає виконавиця.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У 15-річному віці Вірі заборонили робити операцію. Причино. цього стало те, що очне яблуко лише зростає і формується. Окрім того у родині співачки були фінансові труднощі.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

"Та й навіть якби дозволили операцію — у нас все одно не було на неї грошей. Куди там, навіть на лінзи. Тому окуляри. Я мріяла про це, тому про страх навіть мови бути не могло", - написала співачка.

Зірка поділилася, що операція проходила в київській клініці, коли їй виповнився 21 рік. За словами Віри Брежнєвої, спочатку вона погано сприймала яскраве світло, але це швидко минуло й зараз вона відчуває себе добре і додала, що в операції нічого боятися і народжувати точно болючіше.

"Мені тільки сказали, дихай спокійно і рівномірно. Болі сильної я не пам'ятаю (пройшло 15 років) пам'ятаю, що після все було трохи мутно. Вранці прокинулася, шукаю окуляри на тумбочці, на підлозі біля ліжка, і в процесі розумію, що я і без них бачу... а раніше не бачила далі витягнутої руки (перед операцією було -4,5/-4,75). Хотіла пострибати на ліжку від радості, але поки не можна було рухатися так активно, тому я просто пішла розглядати все навколо і радіти з того, що бачу без окулярів!!! Лінзи так само мені більше не доводиться носити) якщо наважитеся — удачі", - резюмувала зірка.

Нагадаємо, що Брежнєва з донькою обмінялися тілами.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.