Відома українська співачка, солістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя. Шанувальники захоплюються її стилем. Так, нещодавно вона стала однією з найбільш стильних зірок України.

Надя Дорофєєва розповіла про те, чи не набридає їй постійно підбирати луки та куди потрапляють ті речі, які вона не носить, в інтерв'ю для "Світського життя".

Надя Дорофєєва зазначила, що у реальному житті поза камерами вона віддає перевагу спортивному стилю одягу.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

"Я намагаюся мати гарний вигляд! Колись мені розповіли історію про одну артистку, яка навіть з потягу виходила при "параді". Я тоді подумала, що справжній артист і має мати такий вигляд! Дякувати Богу, що ти не бачиш мене, коли ми їздимо у концертні тури, тому що це жах! Я можу в якомусь домашньому взутті виходити на заправках і там їсти, мене навіть можуть не впізнавати, тому що я виглядаю не дуже гарно, бо втомлююся. А в Києві я переважно ходжу у спортивному одязі", - поділилася співачка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва часто змінює образи та рідко з'являється на людях в однакових речах декілька разів поспіль. Вона зауважила, що багато речей, які вона вже не носить, забирає її мама, яка приїздить до доньки з Криму.

"Моя мама забирає! Мені здається, що інколи вона приїжджає просто забрати речі… Вона збирає великі валізи, їде додому і дарує всім, кому потрібно!" - розповіла Дорофєєва.

Нагадаємо, Дорофєєва опублікувала у своєму Instagram кілька відео, на яких постала в пікантному образі. Як виявилося, Надя Дорофєєва вирішила показати фанатам, як вона виступала на церемонії музичної премії YUNA 2019.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Дорофєєва засвітила ідеальні ноги в спокусливому міні: така гарна, що слинки течуть.