Культова британська група Rolling Stones змушена відкласти тур по США через хворобу фронтмена Міка Джаггера. Про це повідомляє газета Mirror.

Після медогляду стало відомо, що вокалісту необхідна операція. Виступати він зможе не раніше, ніж через три місяці. Характер хвороби Джаггера поки не називають.

У заяві музикантів кажуть, що лікарі рекомендували 75-річному Джаггеру відмовитися від виступів, оскільки йому необхідний курс лікування.

"Лікарі сказали Міку, що він повинен повністю відновитися, щоб якомога швидше повернутися на сцену", - сказав прес-агент групи.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тур повинен був початися 20 квітня в Майамі, після чого музиканти планували давати концерти по всій Північній Америці і завершити турне в канадському Оро-Медонте 29 червня.

Музикант звернувся до шанувальників в соцмережах:

"Хочу вибачитися перед шанувальниками в США і Канаді. Ненавиджу те, що я так вас підводжу. Я спустошений через те, що змушений відкласти турне. Докладу всіх зусиль до того, щоб якомога швидше повернутися на сцену".

Нагадаємо, Лобода нажахала концертом у Лондоні: навряд таке ганьбище ще раз дозволять.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що померла легендарна дівчина Бонда: режисери всього світу мріяли про неї.

Також Знай.uа писав, що помер зірка культової групи The Cure.