Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерів в Instagram новеньким фото. Знаменитість виставила ніжний спільний кадр з чоловіком, популярним пластичним хірургом Едгаром Камінським. Так, парочка позувала на балконі з видом на місто, обійнявшись і тримаючи один одного за руки.

"❤️🖤", - лаконічно підписала Камінська. Фолловери залишилися в захваті: "Красива пара😍 Ви тут на Ольгу Сумську схожі)", "На Сумську схожі:)", "Слава ви тут на Сумську схожі і це дуже навіть комплімент 🤣🤣🤣", "
Сім'я ❤️❤️ !!! Щасти Вам у всьому !!!", "Нереально круті. Гарний приклад працьовитих і талановитих людей. Захоплююся вами!😊😎", "Красиві 😍 і чимось на цьому фото Ви схожа на Ольгу Сумську ☺️", "Красиві! Кохання Вам кожен день! Захоплююся Вами!😉".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавній серйозної травми спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.