Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото. Знаменитість виставила дуже зворушливий знімок з чоловіком, популярним столичним хірургом Едгаром Камінським, заінтригувавши новою спільною подорожжю. Так, артистка і коханий чоловік позували в аеропорту Борисполя, ніжно дивлячись один одному в очі, а за смайликами-емодзі під кадром нескладно здогадатися, що парочка зібралася в США.

"✈️🗽❤️", - лаконічно підписала Камінська. Фолловери залишилися в захваті: "Слава ви така гарна пара 👏👏👏Кохання вам і Щастя )))", "Дуже ніжні😻", "Красиві", "🇺🇸 - моя мрія🧡🧡🧡", "Красиві!! 🌸👍❤", "Щасливого шляху!🤗😍💜👍", "NYC?🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.