Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на яких позує у відвертих сценічних костюмах. Обидва знімки чорно-білі. Варто також відзначити, що Лобода вже показувала це вбрання у своєму Instagram. На першому фото зірка зображена на сцені під час виступу. На ній відверте чорне боді, яке блищить, поверх якого вона накинула чорно-золотий піджак оригінальної форми і текстури. Артистка сфотографована з мікрофоном в руках, очевидно, під час танцю. Її волосся розпущене і злегка розпатлане, а на обличчі яскравий сценічний макіяж.

На другій фотографії Світлана Лобода зображена перед дзеркалом у гримерці під час підготовки до концерту. Як видно на фото, зірці поправляють зачіску, а сама вона пильно дивиться у дзеркало. На ній ще один сценічний наряд з пишними рукавами, який блищить золотом. До цієї блузи, як видно на інших фото, Світлана одягає золотисті лосини, які підкреслюють стрункі ноги. У підписі до фотографії Світлана Лобода анонсувала концерт в італійському Мілані. "Today #milan #SuperStarShow", - написала співачка. Зазначимо, що напередодні у неї відбувся концерт в британському Лондоні.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Така публікація зірки не залишилася без уваги шанувальників. Фоловери почали активно обговорювати фотографію Лободи, її вбрання і концерт в Мілані. Фанати, які живуть в Італії, пишуть співачці, що вже не можуть дочекатися її виступу.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода знову втекла з Росії.