Відома українська телеведуча і співачка Ольга Цибульська показала свого загадкового чоловіка. Передає Clutch.

Як відомо, Оля Цибульська ретельно приховує своє особисте життя. Співачка досі не розкрила ім'я свого чоловіка, а до недавніх пір шанувальники не знали, як виглядає її маленький син. Однак, нещодавно Оля вирішила привідкрити завісу таємниці навколо своєї сім'ї.

Телеведуча опублікувала в Instagram фото, на якому веселитися зі своїм чоловіком, ім'я якого досі залишається загадкою.

"Тато – авторитет. Мама – авторитет. Між собою ми можемо сперечатися про якісь деталі виховання, але Нестор цього не повинен знати. Ми вперше стали Батьками і, звичайно, ще вчимося. Народити дитину не просто, але виховати його справжньою Людиною – набагато складніше. Сподіваюся, ми не будемо двієчниками. Сьогодні у нас нарешті спільний сімейний вихідний втрьох", – написала Цибульська.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Шанувальники зраділи рідкісному кадру і засипали пару компліментами.

"Ви так сильно чоловікові на обличчя натиснули. Класснючі. Як завжди позитив", "Я вважаю, що найголовніше, що ви проведете цей вихідний втрьох!!! А як, це залежить від вас!!! Головне, щоб вам було добре і позитивно!!! Гарних вихідних!!!", "Дуже красива пара" – коментують фани.

Нагадаємо, українська співачка і телеведуча Оля Цибульська вперше знялася у фотосесії з сином. На YouTube-каналі Олі Цибульської з'явилося відео бекстейджу зйомки для модного глянцю. На кадрах мама з сином веселяться, позують і просто добре проводять час.

Раніше Знай.uа повідомляв, Цибульська відвідала популярний проект "Караоке на колесах", де артистку запитали, кому б вона відправила своє останнє повідомлення. Цієї довіреної персоною виявилася Леся Нікітюк.

Також Знай.uа писав, у новому інтерв'ю для проекту "Отдушивдушу" відома співачка Оля Цибульська зізналася, що одного разу їй пропонували гроші за секс.