У грудні 2018 року відома українська балерина, суддя проекту "Танці з зірками" Катерина Кухар вийшла заміж за свого партнера Олександра Стоянова. До цього вони були у стосунках 10 років. Тільки через три місяці після таємного одруження подружжя вирішило поділитися з фанами подробицями важливої події.

Про це Кухар та Стоянов розповіли в інтерв'ю українському журналу "Viva!".

Прима-балерина розповіла, чому вони з Олександром довго не могли зважитися на весілля, а також пояснила, чому церемонія одруження відбулася в США.

Катерина Кухар
Катерина Кухар

"У Сіетлі у нас живе подруга, художній керівник балетної школи IBT. Вірочка вже багато років запрошує нас виступати в Америці. Я вважаю її своєю хрещеною мамою. Вона справжня фея, яка обожнює створювати свята ", - розповіла передісторію весільної церемонії Кухар.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Катерина Кухар зізналася, що вони з Олександром Стоянововим одружилися 24 грудня після останнього виступу на гастролях.

"І ось, 24 грудня у нас були завершальні гастролі спектакль. Ми закінчили танцювати "Лускунчика", і прямо на сцену вийшов один з акторів, який грав роль Дроссельмейера. Найцікавіше, що він має право розписувати закоханих. Він і провів церемонію одруження. На мене наділи фату, Саші прикололи "метелика", дві мишки на подушечці принесли обручки — зал аплодував нам. Це було дуже красиво і романтично! Ось таку казку наяву для нас придумала наша хрещена фея ", - емоційно розповіла Катерина Кухар.

Нагадаємо, що нова "Кончіта Вурст" вийшла заміж: "бородатий удар" по довгоногим білявкам із третім розміром.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Надя Мейхер показала своє справжнє обличчя: без макіяжу виглядає молодшою.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що Бузова нажахала пекельними конвульсіями прямо на сцені: екзорцизм чи наркотики.