Як відомо, відомий міжнародний конкурс "Євробачення 2019" відбудеться в Тель-Авіві вже в наступному місяці – 14, 16 і 18 травня. Крім того, організатори довгоочікуваного заходу представили порядок виступів учасників першого і другого півфіналів, і показали, як виглядатиме головна сцена "Євробачення 2019". Також відновлено продаж квитків після недавнього скандалу.

А нещодавно з'явилися свіжі прогнози щодо того, як буде виглядати турнірна таблиця конкурсу. Букмекери на даному етапі вважають, що переможцем стане представник Нідерландів – Дункан Лоуренс з піснею Arcade. Друге місце займе росіянин Сергій Лазарєв, а третє – Лука Ханні зі Швейцарії.

Турнірна таблиця

Раніше повідомлялося, що в цьому році міжнародний пісенний конкурс "Євробачення", який у травні має відбутися в Ізраїлі, може зірватися через загрозу порушення безпеки.

Так, з сектора Газа була випущена ракета, і вона потрапила прямо в будинок у районі Шарон, в 17 км від місця проведення конкурсу, де проводяться роботи з облаштування залу і майданчиків. В результаті інциденту семеро осіб отримали поранення середньої тяжкості.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, популярна група Freedom Jazz, яка у Нацвідборі на "Євробачення 2019" посіла друге місце, розповіла, чому не поїхала на пісенний конкурс замість MARUV.

Як повідомляв портал Знай.uа, міжнародний пісенний конкурс "Євробачення" відбудеться в Тель-Авіві 18 травня. На жаль, в цьому році Україна не буде представлена на змаганні, але ви можете ознайомитися з відео інших учасників і вирішити, за кого вболівати.

Також портал Знай.uа писав, що рішення про штраф для України за відмову брати участь в "Євробаченні" приймуть після того, як пройде пісенний конкурс. Організатори пісенного конкурсу розповіли, що зараз вони займаються виключно проведенням Євробачення 2019 в Ізраїлі на найвищому рівні.