Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото. Знаменитість виставила зворушливе селфі з чоловіком, популярним у Києві пластичним хірургом Едгаром Камінським. Так, закохані вирушили в сонячний Маямі, позуючи на тлі блакитного океану.

"Я душевнохворий, але з важкими нападами душевного здоров'я. © Едгар Аллан По ( про мене писав )😂 ( не знала , як фото підписати )", - поділилася емоціями Камінська. Фолловери залишилися в захваті: "Фото шикарне 👍", "Які мудрі і глибокі рядки...👌👍", "Як часто я себе саме так відчуваю.😌", "Фото, як кадр з кінофільму! 😍😍 Дуже красиво! 🙌🏻 Вражає! ", "Головне - дивитись в одну сторону❤️🌼".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ноьому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.