Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото. Знаменитість виставила стильний кадр з Маямі, куди вирушила на відпочинок з чоловіком, пластичним хірургом Едгаром Камінським. Так, артистка позувала на тлі блакитного океану, примірявши незвичайний сірий брючний костюм в клітинку, світлу футболку, шльопки і забавний клатч у вигляді собачки.

"Погода шепоче )", - таємниче підписала Камінська. Фолловери ж не пройшли повз: "Погода шепче - сосочки стоть))) Найрозкішніша жінка!!!!❤️ (Перепрошую, не стрималась)))", "Слава, ви дуже гарна жінка!!!🌼🌼🌼", "Як здорово😻😻", "Дуже красива 🌷", "Холодно??😂", "Крутий костюм 🔥 Слава, гарного Вам дня !", "Хочу буть худенька,як Ви😭😭".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ноьому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.