У актора популярного серіалу "Універ" Олександра Стекольникова народилася третя дитина. В офіційному профілі соціальної мережі зірка серіалу "Універ: Нова общага" опублікував добірку милих фотографій, зроблених з пологового будинку. Олександр Стекольников вирішив поділитися з фанатами знаменним моментом в житті його родини – народженням дочки.

В Instagram-каруселі можна переглянути кадри на яких зображені сам актор, його дружина, новонароджена дочка і лікар, яка супроводжувала вагітність і пологи дружини телезірки. Зазначимо, що також в Олександра Стекольникова є двоє синів.

Як батьки назвали доньку – поки не відомо, але актор повідомив фоловерам цікавий факт. Дівчинка народилася в особливу для всіх акторів дату – День театру. Можливо, це збіг не випадково і в майбутньому спадкоємиця Олександра піде по його стопах.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

25 серпня 2008 року в ефір каналу ТНТ вийшла перша серія серіалу про життя студентів одного столичного вузу в гуртожитку.

Нагадаємо, зірка серіалу "Універ. Нова общага" Настя Самбурська шокувала шанувальників розповідями про своє важке дитинство. В інтерв'ю для шоу "А поговорити?" актриса поділилася тим, що не спілкується ні з мамою, ні з батьком і вважає їх "останніми людьми, до яких вона б звернулася зі своїми проблемами".

Причиною цього, за словами Самбурской, стало те, що в дитинстві батько жорстоко її бив, а мама вважала за краще мовчки на це дивитися.

"Вони все одно іноді телефонують мені нагадують про себе. Ну не хочу я, у мене це викликає тільки негатив. Навіщо мені їх любити? Мене не любили, і я зараз плачу їм тим же. Вони мене били, я злилася, мене били ще сильніше", – поділилася зірка.

Нагадаємо, Настя Самбурська вразила фанатів вкрай відвертим і навіть непристойним відеороликом.

Раніше Знай.uа повідомляв, актор Олександр Головін відмовляється допомагати своїй маленькій дочкці.

Знай.uа писав, зірка серіалу "Універ" Андрій Гайдулян різко висловився на адресу глядачів.