Весна в Україні вже входить у пору повного розквіту, а разом з нею розцвітають і зірки українського шоу-бізнесу. Так, в студію Каті Осадчої прийшла яскрава Тіна Кароль, замилувавши шанувальників ніжним образом, а з нею лідер Бумбокс " Андрій Хливнюк.

Разом на публіці вони з'явилися не просто так - презентували свій новий спільний хіт, який фанати вже встигли назвати "божественним поєднанням" і "музикою ангелів". Настільки експресивна в позитивному сенсі оцінка дісталася пісні "Безодня".

Тіна Кароль, Андрій Хливнюк та Катя Осадча

Тіна Кароль з'явилася в студії в ніжному літньому платті, яке відповідає головним трендам весна-літо 2019. Зелене плаття декороване квітковим принтом. Романтичність образу довершують акуратні рукави-ліхтарики.

Кароль блищала в літньому образі

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Катя Осадча вибрала більш стриманий, елегантний образ, з'явившись в сріблясто-чорному платті і чорною чалмі - тренд сезону.

Нагадаємо, Тіна Кароль показала неймовірну ніжність, піднявши настрій українцем соковитим знімком.

Кароль опублікувала фото на якому постала в ніжно-блакитній сукні з мереживом, сидячи в сірому кріслі. Доповнила образ поп-зірка макіяжем з червоною помадою на губах. Волосся виконавиці накручені локонами, а погляд опущений вниз. Однак фанати помітили, що виконавиця виглядає на фото трохи сумною.

Відома українська співачка Тіна Кароль порадувала своїх шанувальників новим яскравим чином. Експериментувати їй явно вдається.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Тіни в Instagram.

Нагадаємо, "Разбита, спустошена. Дивлюсь і плачу": Кароль не на жарт стривожила фанатів.

Як повідомляв Знай.uа, Каменських запалила в обіймах латиноамериканського красеня: відверті кадри.