У п'ятницю, 5 квітня, українцям покажуть 5 випуск романтичного реаліті "Холостяк" на СТБ.

зірка реаліті-шоу "Холостяк" Микита Добринін
зірка реаліті-шоу "Холостяк" Микита Добринін

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

У повідомленні анонсовано, що на цьому тижні у Микити Добриніна грандіозні плани - влаштувати побачення з максимальною кількістю дівчат.

Кадр із романтичного шоу Холостяк

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На перше побачення тижні йдуть відразу четверо - Оля, Даша, Софія і Віка, дівчата ще на минулій Церемонії троянд отримали студентські квитки в якості запрошення.

"Ми вийшли поруч з моїм університетом, я була приємно вражена і розгублена, але мені було цікаво, що буде далі", - прокоментувала Софія, коли дізналася, куди саме Микита їх запросив.

"Я чекаю багато ностальгії і спогадів про відчайдушну юність", - поділився своїми очікуваннями Холостяк.

Шоу Холостяк на СТБ

Але згадувати про минуле будуть готові не всі. Які таємниці минулого приховували дівчата, і хто з них змінив зовнішність до невпізнання? А також чому Оля влаштує справжню істерику і захоче покинути проект прямо під час побачення?

Інше побачення у Микити відбудеться з тими, хто давно мріяв потрапити з ним в танці.

"Я дивився відеозвернення дівчат, і відео Наталі, Юлі і Марини були про танці. У танці людина показує свої справжні емоції, які неможливо приховати. А також у танці людина показує свою роль у стосунках", - переконаний Добринін.

Однак учасниці навіть не здогадувалися, що втілення їхньої мрії буде супроводжуватися почуттям ревнощів, адже спокійно спостерігати за тілесним контактом у пристрасному танці Холостяка і суперниці буде під силу не всім. Хто вразить Микиту сексуальними рухами, і до яких хитрощів вдадуться деякі з них, щоб привернути увагу чоловіка, побачимо сьогодні о 20:00 в ефірі романтичного реаліті "Холостяк" на СТБ.

І вже в пост-шоу "Як вийти заміж" дівчата разом з експертами розберуться в тому, як ревнощі впливає на відносини.

Нагадаємо, в Україні показали четвертий випуск романтичного реаліті-шоу "Холостяк-9", що показують на СТБ.

Як повідомляв раніше Знай.ua, шоу "Холостяк" з красенем Микитою Добриніним у розпалі - глядачі вже побачили чотири випуски романтичного реаліті.

Також Знай.ua писав про те, що відомий український ведучий, головний редактор чоловічого журналу XXL і новий герой культового проекту "Холостяк" Микита Добринін дуже активно веде свою сторінку в Instagram.