Після виходу інтерв'ю Ксенії Собчак з Анастасією Волочковою в рамках шоу "Обережно, Собчак!" вибухнув скандал. Для тих, хто не дивився цей шедевр, розповімо, що журналістка прийшла в гості до балерини і знімала свою програму в різних локаціях. Так, серед іншого, Волочкова показала Ксенії Собчак свою спальню, свій гардероб і місце тренувань. Не обійшлося і без улюбленої бані Анастасії, вона влаштувала телезірці не тільки екскурсію, але майстер-клас.

Однак, незабаром балерина висунула на адресу Собчак масу звинувачень в обмані і навіть грабежі. Так, Волочкова заявила про приховані камери і мікрофони, про які нібито не знала. Собчак же у свою чергу надала докази обізнаності Волочкової про все, що відбувається на майданчику. На своїй сторінці у соцмережі Instagram Ксенія опублікувала робоче відео з лазні, на якому, за її словами, все видно.

"Я викладаю робочі матеріали випуску #ОсторожноСобчак з Анастасією Волочковою у відповідь на брехливі звинувачення. Героїня цього фільму, як і всі герої моїх інтерв'ю, завжди в курсі того, що відбувається на зйомках, а всі обставини зйомок заздалегідь узгоджені. Більше ніяких дискусій на цю тему я підтримувати не збираюся. Дякую всім, переходьте за посиланням у профілі на #ОсторожноСобчак", - написала Ксенія.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників Ксенії Собчак, підписники відреагували на її заяву з іронією. Багато користувачів написали, що їм вже порядком набрид конфлікт між двома блондинками, а інші не втомлюється жартувати на тему відносин Собчак з Волочковою. Варто нагадати, що Волочкова і Собчак довгий час конфліктували. Понад 10 років тому балерина нібито вкрала нареченого телеведучої, бізнесмена В'ячеслава Лейбмана. Сама балерина заперечувала зв'язок з ним.

Нагадаємо, Волочкова сильно перепила і накинулася на Собчак.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова поставила крапку в скандалі з Собчак.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова заманила Собчак під лід.