Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і сильно схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Так, днями артистка презентувала кліп на ремікс своїй відомій пісні Peligroso, який був створений з зіркою латиноамериканської музики співаком De La Ghetto.

У своєму Instagram Каменських опублікувала фото зі зйомок кліпу і зачарувала фанатів. Вона показала один з образів кліпу, а саме розкішне червоне плаття з високим розрізом. При цьому довгий поділ сукні ззаду красиво майорить. З-за цього багато шанувальників порівняли Настю з екзотичною квіткою.

"Я так рада поділитися з вами деякими закулісними моментами зйомок #PeligrosoRemix! Так, там відбувалося справжнє диво, і я пишаюся результатом, який ми отримали", - поділилася радістю Каменських.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті: "Каааакие красиві ніжки😍👍👍👍👍👍", "ВАУ!!! ТИ ШИКАРНА!!!😍😍😍🔥🔥🔥👏👏👏🙌🙌🙌", "Ти дуже красива 😍", "Вогняна квітка", "Неймовірна♥️💣💥", "Настуся Ви чарівна просто БОГИНЯ . Дуже гарна сукня. Ніби сексуальний квітка розпускається".

Раніше повідомлялося, що знаменитість виставила новеньке селфи в дзеркалі, позуючи в дуже незвичайному вбранні. Так, артистка приміряла відверте напівпрозоре боді тілесного кольору, засвітивши масивну груди, проте родзинкою образу явно стали дуже високі ботфорти.

Нагадаємо, Каменських відверто розповіла про материнство і відносинах з Потапом.

Як повідомляв Знай. ua, Потап неймовірно покращав, і все заради Каменських.

Знай. ua писав, що Каменських захопила розкішними ніжками в пікантному вбранні.