Відома українська артиска, зірка "Квартал 95" Олена Кравець, незважаючи на щільний графік, численні концерти, інтерв'ю та різні заходи, не забуває доглядати за собою.

Як відомо, зірка є багатодітною мамою і їй дійсно потрібно багато працювати, щоб завжди виглядати чудово. Весь час Кравець займають концерти, виступи і сімейне життя. Незважаючи на завантажений графік, вона намагається приділяти увагу своєму здоров'ю, як фізичному, так і емоційному.

Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)
Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)

У своїх Instagram-сторіс артистка продемонструвала підтягнуту фігуру і стрункі ніжки в "летючій" сукні. На короткому відео можна помітити, як Олена жартівливо піднімає сукню і виконує прості танцювальні рухи.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нещодавно, в одному з інтерв'ю Кравець розповіла, що підтримувати свій організм у формі не складно – достатньо натхнення і бажання домогтися чітко поставленої мети. Схоже, мету Олена ставить собі правильно, адже зірка виглядає чудово і навіть не боїться показуватися без "бойової розмальовки" — на окремих публікаціях на її сторінці в соціальній мережі Instagram можна побачити фото без макіяжу.

Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)
Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)

Нагадаємо, у зірки студії "Квартал 95" Олени Кравець з'явилися проблеми зі станом здоров'я. Відомо, що Кравець почала хандрити через те, що їй доводилося працювати відразу на декількох посадах в "Кварталі". Стало відомо, що гумористка була адміністратором всього проекту.

За словами близького оточення зірки щільний графік і велика кількість завдань зробили Олену дратівливою і артистку почали долати спалахи агресії і злості.

Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)
Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)

"Немає кайфу від роботи, немає адреналіну, ніби я задихаюся", — описала свій стан Олена Кравець.

В одному з інтерв'ю Кравець розповіла, що, незважаючи на все, що їй довелося пережити, вона навчилася бути позитивною і в хорошому настрої завдяки професійному психологу.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленский, бери і навіть не думай: українці "призначили" Кравець із Квартал 95 міністром культури.

Також Знай.uа писав, Олена Кравець оголила декольте у відвертій фотосесії: божественна краса.