Найскандальніша українська телеведуча, колишній "ревізор" Ольга Фреймут не дуже часто ділитися з фанатами подробицями з особистого життя. Але, як би там не було, Оля все ж час від часу викладає нові фото на своїй сторінці в Instagram.

Так, в цей раз Фреймут порадувала фоловерів новим фото, на якому позує в елегантному вечірньому образі в компанії свого чоловіка Володимира Локотко. За словами Ольги, вони з чоловіком відвідали шкільний бал своєї доньки Злати, який називається "Black and White". Для такого випадку телеведуча вибрала чорне плаття з прозорими вставками і мереживними оборками. Волосся Олі завите і красиво укладене на одне плече, а на її обличчі легкий макіяж. Чоловік Фреймут прийшов на бал у стриманому чорному костюмі з білою сорочкою і сливового кольору краваткою.

У підписі до фотографії, Ольга Фреймут розповіла про цей захід, а також зробила рекламу ювелірного бренду. "Благочинний Black and White бал у школі PSI, де навчається Злата. Ми з чоловіком бажаємо Вам гарного настрою. До речі, мій образ доповнено коштовностями @zarina.ua", - написала телеведуча.

Популярні новини зараз
Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Шанувальники телезірки не змусили себе чекати і почали активно коментувати нове фото на її сторінці. Так, фоловери засипають парочку компліментами і бажають всього доброго, у відповідь на Олині побажання. Багато захоплюються стильними образами подружжя і тим, що вони знаходять час на такі заходи. "Красива пара", "Ви неймовірні", "Гарні образи", "Ви дуже красиві", "Які ж ви красиві разом. М'яко і гармонійно", "Ви чарівні", "Гармонійна пара", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, головний ревізор країни Ольга Фреймут змінила професію.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Фреймут ризикує вилетіти з "Нового каналу"

Також портал "Знай.uа" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.