Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу нове відео, яким похвалилася фанатам, що виграла нагороду "Співачка року" премії "ЖАРА". На відео можна побачити фрагмент з ведучими премії Регіною Тодоренко і Максимом Галкіним, які зі сцени оголошують в зал про те, що в номінації "Співачка року" перемогла Світлана Лобода. Проте в залі її не було і для глядачів увімкнули відеозвернення зірки з Європи, де вона перебувала на той момент.

У підписі до відео Світлана Лобода подякувала своїх шанувальників за те, що віддали за неї голоси. "Вчора ми отримали премію @zharatv в номінації «СПІВАЧКА РОКУ». Дякую всім, хто віддав свій голос за мене. Цей рік подарує нам багато нового і, сподіваюся, що ця премія – це лише початок. Всім дякую. Ваша Lo", - написала співачка. Така публікація зірки не залишилася без уваги шанувальників. Фоловери почали активно обговорювати перемогу Лободи і вітати її з цим.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Варто відзначити, що трохи раніше своєю нагородою від цієї російської премії похвалилася в мережі ще одна українська співачка Ані Лорак. І ось вона, на відміну від Лободи, відвідала церемонію нагородження. У своєму Instagram Лорак виклала фото і відео з церемонії, куди прийшла у дуже відвертому вбранні. Ані Лорак похвалилася, що її шоу "Діва" отримало вже сьому нагороду, як найкраще.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.