Після виходу інтерв'ю Ксенії Собчак з Анастасією Волочковою в рамках шоу "Обережно, Яма!" вибухнув скандал. Для тих, хто не дивився цей шедевр, розповімо, що журналістка прийшла в гості до балерини і знімала свою програму в різних локаціях. Так, серед іншого, Волочкова показала Ксенії Собчак свою спальню, свій гардероб і місце тренувань. Не обійшлося і без улюбленої бані Анастасії, вона влаштувала телезірці не тільки екскурсію, але майстер-клас.

Однак, незабаром балерина висунула на адресу Собчак масу звинувачень в обмані і навіть грабежі. Так, Волочкова заявила про приховані камери і мікрофони, про які нібито не знала. Собчак же у свою чергу надала докази обізнаності Волочкової про все, що відбувається на майданчику. Але це не зупинило одіозну балерину, і вона продовжує розгойдувати скандал, в той час як Ксенія Собчак поставила крапку і більше не повертається до цієї теми.

Так, на своїй сторінці в соцмережі Анастасія Волочкова написала черговий пост зі звинуваченнями на адресу Собчак. При цьому балерина впевнена, що Ксенія їй у всьому заздрить. До того ж, за словами Насті, телеведуча нібито попросила її пропіарити новий випуск програми "Обережно, Яма!" у своєму Instagram. Так що тепер "ображена" балерина в роздумах про те, що відповісти Ксенії Собчак.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Душевний домашній вечір і котлетки з кабачків. Люди, я 7 годин сьогодні провела по заключних роботах над книгою! Вас чекає добрий сюрприз, але про нього скажу через пару днів. А зараз я з улюбленими котиками. Цього не змогла мені вибачити за життя Ксенія Собчак. Вибачте, але досі відходжу і відмиваюсь від тієї її зйомки в моєму домі. Безсовісної і нелюдської. Правда, тепер вже без свідків, прихованих камер і мікрофонів, встановлених нею у моїй же бані, куди я гостинно впустила її попаритися. І без копання в шафах і тумбочках мого дому без мого відома. Багатьом спасибі за підтримку! Але я не уявляю, як би ви почували себе на моєму місці, пустивши в дім з чистим наміром добру і світу людину, яка напросилася типу помиритися, а потім виливши купу лайна. Я розчарована в Ксенії і її підлості остаточно. Навіть не знаю, що їй відповісти в смс... на її прохання викласти наші спільні фото, щоб пропіарити її програму, в яку, крім мене всі насторожувались прийти і взяти участь", - написала Волочкова.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.