Відомий в Україні 33-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment похвалився фанатам, що відправився в Індію і здійснив свою мрію. Також він привітав своїх прихильників зі святом.

Так, на своїй сторінці в соцмережі Іраклі Макацарія опублікував нову фотографію, на якій позує в індійському Мумбаї. Туди шоумен відправився в рамках своєї подорожі до Індії. Зазначимо, що напередодні Іраклі був у Боллівуді, куди мріяв потрапити багато років. Він опублікував фото з легендою індійського кінематографа Амітабхом Баччані. Шоумен розповів про свою мрію потрапити в Боллівуд (індійський Голівуд), а також заінтригував шанувальників новими проектами.

Тепер же Макацарія показав ще одне фото з Індії, на якому позує на тлі яскравого графіті. Він скромно одягнений у чорні штани і толстовку, і не дивиться в камеру. У підписі до фотографії Іраклі Макацарія привітав своїх прихильників зі святом Благовіщення. "Сьогодні відмінна сонячна Неділя і прекрасне свято Благовіщення. Хочу привітати вас і побажати побільше в житті щастя, нехай кожен новий день приносить радість і натхнення. Розповідайте, як проводите ці вихідні?" – написав шоумен.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати публікацію Іраклі. Фани в захваті від цілеспрямованості холостяка і називають його своїм натхненням йти до своїх мрій та цілей. Також фоловери почали вітати Макацарію зі святом у відповідь на його привітання. "Вас також зі Світлим святом Благовіщення! Вихідні в залі і на прогулянках, погода просто супер!", "Спасибі. І вас зі святом", "Класне фото", "Я захоплююся, як ти легко втілюєш свою мрію, свої плани в реальність. Мені б так навчитися", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.