Українська співачка Тіна Кароль та співак Дан Балан — тренери вокального шоу "Голос країни". Між виконавцями явно є симпатія, яку вони підтверджують кожного випуску шоу. Виконавець Monatik, який також займає тренерське крісло, сказав, що готовий навіть заспівати на весіллі своїх колег Тіни Кароль та Дана Балана.

Про це він заявив в інтерв'ю для "Світського життя".

"Мені дуже цікаво спостерігати за їхніми стосунками. Я не знаю, що там у них відбувається. Дан Балан дуже багато привніс у це шоу, мені здається, і Тіна якось по-іншому себе показує: вона така весела, як на крилах", - заявив співак.

Дмитро Monatik також зазначив, що за виконавцями цікаво спостерігати, тому що вони обоє завжди у гарному гуморі.

"Я не хочу бути інтригантом. Я за те, щоб люди були щасливі у будь-якому випадку. Просто тішить те, що у них гарний настрій, вони завжди класно танцюють і за їхніми діалогами весело та цікаво спостерігати. Ми завжди з Потапом вуха розкинемо: що зараз Дан Балан підкине Тіні?" – додав Дмитро Monatik.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нещодавно Тіну Кароль буквально покусав один з членів журі. Історія потрапила на відео. Тіна Кароль перед виступом учасника зі своєї команди Артема Ліски, якого вона "вкрала" у молдавського виконавця, звернулася до свого колеги і зазначила, що зараз він побачить, що так чіпляє її.

В їх флірт очікувано втрутився Потап, який запитав у них, чи ще живі їх "кенгуруши". А саме так Dan Balan назвав Тіну в одному з ефірів. На що парочка відповіла, що поки не буде розкривати всіх карт.

Нагадаємо, що Кароль подарувала українцям літо посеред весни, справжня квітка.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, що відомий український продюсер і репер Потап раптово підколов нового тренера проекту Дана Балана.

Як писав "Знай.uа", колишня Дана Балана в "Голосі країни" змусила Тіну Кароль понервувати: ви повинні побачити це обличчя.