Українська реперша Alyona Alyona (Олена Савраненко) , яка стрімко увірвалася в шоу-бізнес, випустила свій дебютний альбом під назвою "Пушка". До платівки увійшли 13 треків, в тому числі «Голови», «Рибки-3», «Відчиняй» і «Залишаю свій дім», які Олена представила не так давно. Назва альбому рэперша вигадала сама, так як часто себе називає "пушка".

Також, виконавиця представила і кліп на заголовний трек альбому "Пушка". В інтерв'ю Apple Musik Олена сказала, що її покоління не жило при Радянському союзі і у нього інші цінності: "...Вже маючи свій досвід за плечима, ми можемо зробити висновок, що ми — інші, і ми по-іншому повинні розвиватися, розвивати наше суспільство і нашу країну. В українській мові є слово „пишаю”. Я „пишаю”, тобто я пишаюся, я захоплююся своїм поколінням. Ми прийшли, і ми будемо творити свою історію".

"Татуювання на обличчі - не моя фішка. Я просто пушка (пишка)", читає Alyona Alyona в заголовної пісні релізу. "Мені в коментарях люди зазвичай пишуть, що я пушка. І я асоціюю себе з чимось більшим, крутим і з ядром усередині", розповіла виконавиця. Відомо, що у Олени запланований тур на найближчий час, в межах якого вона відвідає кілька європейських країн: Німеччину, Польщу, Словаччину.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Українці вже відреагували на дебютний альбом виконавиці і поділилися своєю думкою в коментарях, серед яких були як позитивні, так і вкрай негативні:
"Альона, відмінний біт, добре читаєш. А ось з кліпом проблеми, не вистачає реальної танцювальної групи, яка буде передавати енергію, яку ти даєш.", "Увірвалася так увірвалася! Круто", " Яка ти пушка? Ти ядерна бомба", "Однотипні кліпи вже починають набридати трохи. Може спробувати замахнутися на сюжет в кліпі?", "Епілептикам кліп краще не дивитися", "Я теж пишка і в мене задишка", "Шкода тільки що забула помити голову", "Олена, ти задерла таку планку для жіночого репу, що вони походу все скоро повісяться від безсилля", "Воскресила весь реп", "Мама вривається в реп, ти не пушка, ти ракетница"

Нагадаємо, що відразу після форуму Порошенка Alyona Alyona випустила новий кліп.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що реперша Alyona Alyona зчепилася в реп-батлі з Іваном Дорном.

Також, портал Знай.ua писав, що реперша дала велике інтерв'ю, в якому заявила, що має намір змінити все в українській музиці.