днями Ольга Фреймут відвідала благодійний Black and White бал в школі PSI, де навчається її старша дочка Злата Мітчелл. На захід Ольга прийшла з чоловіком — Володимиром Локотко, пише Clutch.

На "пані Фреймут" було чорне напівпрозоре плаття, прикрашене такого ж кольору мереживом. Крізь тканину її вбрання виразно видно бюстгальтер, що багато підписників порахували занадто зухвалим: "Візьміть себе в руки, ви схожі на божевільну!", "Гарна пара. Але, Оля, такий прозорий одяг?", "В школу в такому вбранні… Володимир такий стриманий, порядний чоловік, а ви для нього занадто відкрита (і справа не тільки в сукні)", "Хороший наряд, але надто відвертий".

Раніше ми писали, що українська телеведуча Ольга Фреймут дуже часто радує шанувальників не тільки свіжими кадрами з життя, але і життєвими фразами, історіями з минулого і мотивуючими цитатами, яким вона підписує кожне своє фото. На цей раз Ольга поділилася з фоловерів у соціальній мережі Facebook тим, що не хоче, щоб життя закінчувалася і бачить прекрасне в кожній дрібниці.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також ми писали, що українська телеведуча Ольга Фреймут вирішила на цей раз торкнутися теми старіння в цілому і появи зморшок зокрема. Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Зморшки - це мудрість, нехай будуть. Я користуюся хорошими кремами, але ін'єкції не колю принципово. Моя ікона стилю - королева Єлизавета. Можете уявити собі дев'яностолітню королеву на балконі, як вона махає рукою підданим, а обличчя у неї нерухоме від ботокса? Аристократи собі такого не можуть дозволити."

Нагадаємо, що Оля Фреймут прийшла в школу дочки в прозорому вбранні.

Раніше, Знай.uа повідомляв, що Фреймут крадькома перевтілилася в Ревізора і розповіла, де краще купувати - в мазине або з рук бабусі.

Також, портал Знай.ua писав, що Фреймут вперше відверто розповіла про ботокс і заявила, що ніяк не може собі цього дозволити.