Український телеведучий і ресторатор Микола Тищенко зізнався, як його обдурили на відпочинку в Таїланді, пише Clutch.

У неділю, 8 квітня, вийшов новий випуск програми Світське життя з Катею Осадчою. Журналістка поспілкувалася з багатьма зірками, серед яких були Микола Тищенко і його дружина Алла Барановська. Пара розповіла про те, чому часто їздять відпочивати в Таїланд.

"Завжди шукаємо варіанти, а оскільки у нас невеликий бюджет, то дуже складно щось знайти інакше. Всі друзі сміються з нас, бо ми вже все там побачили. Але насправді такого ідеального місця майже не знайти, щоб хороші страви, щоб всі умови для дитини, щоб хороший клімат", – пояснила Барановська.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Однак без неприємностей відпочинок не обійшовся. Микола Тищенко розповів, з якими труднощами зіткнувся під час вибору житла в Таїланді.

"Ми замовили там одну дуже гарну віллу, але коли ми туди приїхали, з п'яти спалень там було лише дві придатні для життя, інші були, як ми говорили, для обслуги", – Тищенко зізнався.

Раніше повідомлялося, що колишня солістка групи NIKITA і партнерка Миколи Тищенка на шоу "Танці з зірками" Dj Nana зізналася, що закрутила роман з музичним продюсером шоу "Голос країни" Русланом Квінтою. Щаслива пара приховувала свої стосунки майже 3 роки, але тепер вони зважилися на відверте зізнання. У новому інтерв'ю Dj Nana і Руслан Квінта розповіли про свою першу зустріч і плани на весілля. Як виявилося, Анастасія Кумейко та Руслан Квінта дружили довгі роки. На момент їх першої зустрічі артистка виступала з групою "А. Р. М. І. Я." і була самотньою. В Руслані Анастасію залучили спільні інтереси - музика і йога.

Нагадаємо, Аніта Луценко вперше за довгий час показала маленьку доньку, а фанати залишилися в захваті.

Раніше Знай.uа повідомляв, Тіна Кароль похвалилася черговим жіночним чином, примірявши сукню з глибоким декольте.

Знай.uа писав, Ольга Бузова похвалилася сміливим фото в еротичній білизні, але фанати розкритикували її.