Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Але цього разу Аліна вирішила не зраджувати своїм принципам і підкреслила свою "дорослість" черговою гарячою фотосесією. На своїй сторінці в соціальній мережі Аліна Гросу опублікувала кілька кадрів, на яких позує у дуже відвертому образі. Для спекотної фотосесії Аліна наділа яскраве червоне боді з логотипом Coca-Cola, яке підкреслює спокусливі вигини на толі співачки.

До того ж, багато хто відзначив пишний бюст 23-річної артистки, який ледь вмістився у вузькому боді. Також на ній темні вузькі джинси, розпороті з боків. Волосся Аліни розпущене і злегка розпатлане, а на її обличчі легкий макіяж. В підписи до фотографій Гросу пропонує шанувальникам вибрати, яке з фото їм подобається більше. Фоловери зірки не змусили себе чекати і почали активно коментувати її нову публікацію. Шанувальники в захваті від такої гарячої фотосесії і пишуть, що їм подобаються всі її фотографії.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

"Груди в тебе звичайно шикарні", "Вау, який купальник", "Красива", "Коли намагалася влізти у штани після зимової жрачки", "А що з джинсами?", "Очманіти яка ти класна! Люблю!", "Цікаво, у неї свої груди?", "Ти прекрасна! Класний прикид", "Шикарно", "Вогонь!", "Ти просто бомба!", "Красуня", "Аліна, ви крута співачка", "Класна співачка", "Супер, чарівна дівчина", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.