У російській столиці в Будинку кіно попрощалися з відомим актором Олексієм Булдаковим. За інформацією російських ЗМІ попрощатися з актором прийшли близько 300 чоловік, саме тих, хто по справжньому переживає і сумує, а не звичайних перехожих, які бажають поглянути на легенду в труні та його убитих горем родичів.

"Фільми з участю Олексія Булдакова і у майбутньому збиратимуть повні зали глядачів", – заявив один з присутніх на траурній церемонії.

Олексій Булдаков

Відомо, що у фойє Будинку кіно звучали пісні з репертуару артиста – "Не для тебе цвітуть сади", "Самотня гармонь", "Офіцери". А на екрані миготіли кадри з численних картин за участю Булдакова – він зіграв майже в 150 стрічках. Попрощатися з Олексієм Іванович прийшли багато знаменитостей – співак Ігор Наджиев, актори Олександр Панкратов-Чорний і Юрій Чернов... Вони не могли стримати сліз, розповідаючи про зустрічі з Булдаковим.

Олексій Булдаков

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Він був справжній російський мужик – чесний, порядний, добрий, кумедний", – говорили про близькі покійного.

Проводили Булдакова за старою акторською традицією оплесками і криками "Браво!" – він заслужив. В цей час на вулиці пішов дощ, хоча ніщо не віщувало. Багато були приголомшені і побачили в цьому містичний знак – мовляв, сама природа оплакує світлого людини і талановитого актора. Його поховали на Троєкуровському кладовищі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Росії попрощалися з відомим актором Олексієм Булдаковим. Церемонія прощання почалася у великому залі Будинку кіно в Москві. Про це пишуть місцеві ЗМІ. Актор помер в ніч з 2 на 3 квітня. Друг Олексія Булдакова Семен Стругачев ("Лева" з "Особливостей національної риболовлі") підтвердив сумну новину про смерть актора. Він розповів, що Булдаков помер уві сні. У нього відірвався тромб.

Нагадаємо, помер легендарний український фотограф: "Його талант кожен зберігає в своєму серці".

Як повідомляв Знай.uа Віктор Сухоруков впав просто під час виступу: медики відвезли актора.

Також Знай.uа писав, "Сумно, але ця – моя улюблена": останні слова Булдакова довели до сліз близьких, він так хотів жити.