Відома українська співачка Євгенія Власова довгий час боролася зі страшною хворобою. Проте їй вдалося побороти рак і навіть повернутися в шоу-бізнес з новою піснею. Трек з'явився на відеохостингу YouTube, передають Факти.

Власова взяла паузу в своїй творчості і зосередилася на здоров'ї. Їй знадобилося чимало часу, але в підсумку співачка змогла стати здоровою, а жахи онкозахворювання залишилися позаду. І ось на свій день народження, у понеділок, 8 квітня, дівчина вперше після тривалої перерви представила композицію "Відчуття".

Пісню українською мовою Власова написала у співавторстві з Романом Непомнящим та Ігорем Татаренко.

"Я дуже скучила за своїм слухачем. Адже поруч зі мною найвідданіші та вірні шанувальники! Нарешті, можу порадувати новою піснею! Дуже рада, що вона вийшла позитивною, і живою, як і сама весна! В моєму житті настає новий творчий етап. І сьогодні, як ніколи, я розумію, як багато мені хочеться сказати зі сцени!", - пише Власова.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше повідомлялося, що українська співачка Євгенія Власова кардинально змінила свій імідж, щоб спогади про недугу, з яким вона боролася, зникли.

У цьому їй на допомогу прийшла директор оргкомітету конкурсу "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова.

Євгенія вирішила перефарбуватися в темний колір і відрізати чубок.

Новий імідж Власової

39-річна українська співачка Євгенія Власова майже 10 років тому зуміла перенести важку операцію, яка пов'язана з онкологією. Її наслідки були важкі, і з-за цього Євгена потрапила реанімацію. Рік тому співачка пережила рецидив. Співачка записала відео для шанувальників, де, будучи в сльозах, дякувала всіх тих, хто допоміг їй справлятися з хворобою.

Нагадаємо, як виглядає Євгенія Власова після страшної хвороби.

Як повідомляв Знай. ua, вони пройшли через справжнє пекло і змогли перемогти рак.

Знай. ua писав, що Євгенія Власова перемогла смертельну хворобу.