Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних виходів у світ. Нещодавно співачка презентувала новий пікантний кліп на пісню "Playmate", який активно просуває у своєму Instagram. Однак цього разу Даша вирішила відійти від реклами власного кліпу і показала пікантні фото, які підкорило серця її шанувальників.

Як відомо, нещодавно Даша Астаф'єва знову прикрасила обкладинку чоловічого еротичного Playboy. Адже десяток років тому вона вже була дівчиною з обкладинки. Тому, через 10 років артистка вирішила порівняти обкладинки гарячого глянцю. І, що видно вже на перший погляд, раніше Астаф'єва була більш розкутою, адже у 2009 році вона з'явилася на обкладинці повністю голою. Як видно на фото, Даша позує сидячи навпочіпки, боком до камери, вона абсолютно без одягу, але інтимні місця трохи приховані внаслідок правильного ракурсу. Також зірка опублікувала декілька фотографій з Х'ю Хафнером, який і був власником цього видання.

На другій обкладинці вже з 2019 року, Даша позує у вже більш скромному образі. На вже є одяг – чорна блуза з об'ємними рукавами, яка закриває практично все. А от знизу Астаф'єва одягла чорні стрінги і колготки в сіточку. При цьому зірка зображена в дзеркало, так що шанувальники можуть розглянути її з різних ракурсів. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. Треба сказати, що такі публікації не залишили байдужими шанувальників Дар'ї Астаф'євої. Фани в захваті від цих обкладинок і засипають її компліментами в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно його піарить у своєму Instagram.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.