Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу миле фото, на якому позує в компанії старшої дочки Єви. Як виявилося, у дівчинки День народження і зіркова мама вирішила зворушливо привітати свою кровиночку у соцмережі. Для цього Лобода опублікувала спільне фото, на якому позує разом з дочкою в якихось іграшкових декораціях. Світлана присіла навпочіпки поруч з донькою і цілує її. Лобода одягнена у стильне світле плаття, її волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж. Дочка Єва одягнена в ошатне персикове платтячко з каскадом пір'я, в ньому вона схожа на хмарку. Волосся дівчинки теж розпущене і спадає з плечей.

У підписі до фотографії Світлана Лобода привітала дочку з Днем народження. "З Днем народження, моя любов. З того часу як ти прийшла у цей світ, моє життя наповнилося найважливішим змістом. Нехай Бог тебе береже. Молюся про тебе і прошу легкої долі і великого щастя. І люблю тебе всім серцем. І завжди буду поруч", - написала зірка.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фолловери почали активно обговорювати нову фотографію Лободи. Багатьом її знімок сподобався, і вони засипають зірку компліментами. Деякі вважають, що Єва дуже схожа на маму. Одним словом, шанувальники в захваті і від зіркової мами, і від її доньки. І всі дружно почали вітати Єву в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що розкута Лобода вийшла на сцену без ліфчика, сподобалося не всім.