Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі Instagram артистка виклала коротеньке відео, на якому позує в загадковому образі. Цією публікацією артистка анонсувала нову пісню.

На темному, навіть похмурому відео, яке з'явилося в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в загадковому образі, однак її погано видно в напівтемряві. На відео можна побачити, що співачка з'явилася у червоній оксамитовій сукні без бретелей, яка підкреслює струнку фігуру і пишний бюст. Її волосся розпущене і спадає на плечі, на обличчі макіяж. У ролику звучить фрагмент нової пісні Ані Лорак, яку вона обіцяє презентувати публіці 16 квітня.

У підписі до фотографії зірка залишила тільки хештег "#ятебяждала", саме так називається нова пісня Лорак. Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, а інші зізналися, що з нетерпінням чекають прем'єри нової пісні.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Діва! І цим усе сказано! Надихаюся вами!", "Дуже чекаю прем'єри, впевнена, пісня, як завжди, шикарна", "Очікуємо з величезним нетерпінням. Черговий хіт, який буде надихати і допомагати у важких ситуаціях", "Як же сильно ми чекаємо на прем'єру!", "Серденько тріпоче. Ви викликаєте масу емоцій! Неймовірно сильна любов", "Так вміло розбиваєте серця, Кароліна", "Я намагаюся написати ще щось адекватне, але я в змозі тільки кричати", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ані Лорак приміряла образ MARUV. Зірка опублікувала у своєму Instagram нове фото, на якому постала на огляд публіки в дуже пікантному образі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.