Зірка Кварталу 95 Олена Кравець терміново звернулася до українців за фінансовою допомогою. Артистка записала відеозвернення, в якому розповідає про те, що важко захворіла молода українка - і їй потрібна негайна операція. На кону стоїть людське життя.

".. Я хочу звернутися до Вас за допомогою...Трапилася біда. Захворіла одна молода жінка.", - звернулася до українців актриса Олена Кравець.
Нагадаємо, у відомої телеведучої вбили сина: понівечене тіло знайшли під купою щебінки.

Також ми повідомляли, що зірки студії "Квартал 95" Олени Кравець з'явилися проблеми зі станом здоров'я. Відомо, що Кравець початку хандрити з-за того, що їй доводилося працювати відразу на декількох посадах в "Кварталі". Стало відомо, що гумористка була адміністратором всього проекту.

За словами близького оточення зірки щільний графік і велику кількість завдань зробив Олену дратівливою і артистку почали долати спалахи агресії і злості.

Як повідомляв Знай.uа українці "призначили" Кравець із Квартал 95 міністром культури.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відповідні фото з'явилися на офіційній сторінці Квартал 95 Facebook.

Серед красунь найбільший ажіотаж і захоплені коментарі шанувальників викликало фото Олени Кравець, яка в досить відвертому образі з відкритим декольте позує перед камерою фотографу.

Українці пропонують влаштувати подібні фотосесію і для чоловічої половини кварталівців.

Нагадаємо, актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець в інтерв'ю розповіла подробиці про те, як в її житті виник важкий вибір.

Знай.ua писав, Олена Кравець оголила декольте у відвертій фотосесії: божественна краса.