Таємничий лідер гурту Rammstein Тілль Ліндеманн, який, до речі, не так давно потрапив у скандал з кліпом Deutchland, випадково бовкнув зайвого про українську співачку Світлану Лободу, яка, як подейкують, народила від нього дитину. Чутки про те, що екс-віагра народила саме від брутального рокера вже давно вийшли за межі простих пліток. Фанати і журналісти шукають в словах обох зірок підтвердження їх роману, проте тепер все здається більш, ніж очевидним.

Лобода з дочкою Тільда

Світлана Лобода народила другу доньку в травні минулого року і назвала її Тільдою на честь ймовірного батька. Не зважаючи на те, що ім'я батька дитини, вона ретельно приховує, шанувальники вже давно здогадалися - це соліст групи Rammstein Тілль Ліндеманн. Музикант прилітав до Лободи в Москву, коли вона лежала в лікарні, забирав її з пологового будинку з маленькою Тілею.

Крім того, їх часто бачать разом у публічних місцях, будь то кіно або ресторан. Фанати коментують: "Та зізнайтеся ви вже, нарешті, в романі!". Але Світлана Лобода продовжує загадково говорити про Тілля,не спростовуючи, але й не підтверджуючи їх зв'язок. Передплатники вже приміряли доньки Світлани прізвище та по батькові співака: "Тільда Тілевна Ліндеманн, дуже незвично!"

У своєму недавньому інтерв'ю вона пояснила, що їй не можна говорити, хто батько Тільди, так як це порушення контракту. Що за контракт і про що він? Фанатам залишається лише гадати.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Не дочекавшись прямої відповіді від російської співачки, журналісти звернулися до Линдеманну. В інтерв'ю рок-музикант майже розколовся: під час питання про батьківство Ліндеманн помітно занервував, спітнів, очі забігали, а потім він поспішив сформулювати ухильну відповідь.

"Про нас дуже багато пишуть і говорять, але це таємниця двох людей. Я як джентельмен ні в якому разі не можу тут нічого коментувати, тому від мене ви нічого не почуєте Тілль Ліндеманн

Склалося враження, що якщо він видасть їх секрет, то він більше ніколи не побачить ні Світла, ні Тилю. Фронтмен явно чогось злякався, помітили фанати Лободи.

Наостанок він додав, що вони зі Світланою Лободою дуже близькі, і саме через неї він з нетерпінням чекає поїздок в Росію. Ось так сам того невідаючи Тілль розповів про свої стосунки з Лободою.

Нагадаємо, раніше ми писали про хлопця, який отримав чотири роки в'язниці за непристойний кліп Rammstein.

до Речі, справжньою зіркою, писав Знай.uа, Лобода стала після атаки "божевільного" таємного шанувальника.