Романтичне реаліті "Холостяк", яке є адаптацією популярного американського проекту "The Bachelor", вже дев'ятий рік виходить в ефір на телеканалі СТБ. За умовами шоу чоловік-холостяк обирає собі наречену з 25-ти представниць прекрасної статі. У фіналі сезону залишається всього дві дівчини, між якими і розгортається боротьба за серце героя. Цього року місце Холостяка зайняв відомий ведучий Нікіта Добринін. Телеглядачі вже спостерігають за перипетіями на проекті, роблячи ставки на ту чи іншу учасницю. З кожним випуском загострення пристрастей все вище, інтриги підступніше, а конкуренція стає все жорсткішою.

У чому головна відмінність нинішнього Холостяка від героїв минулих років, яка дівчина здатна підкорити його серце і чому пари розпадаються після закінчення проекту - на всі ці питання "Знай.ua" відповів незмінний ведучий реаліті Григорій Решетник.

Григорій Решетник - ведучий реаліті Холостяк

Гриша - не просто ведучий, він друг, радник і мотиватор кожного Холостяка. Його голос заворожує, а посмішка викликає довіру та підтримку. Гриша знає про Холостяків і відносини між парами все, і навіть більше.

Головний герой реаліті - відомий телеведучий, як і ви. Чи не виникали конфлікти на грунті конкуренції?

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Звичайно ж, не виникали, тому що ми з Нікітою давно знайомі, спілкувалися, навіть працювали в партнерстві на одній сцені. Я дуже радий, що саме він наш Холостяк. Тому що навіть не доводилося знайомитися і знаходити спільну мову. І повірте, Холостякові просто не залишається часу думати про якусь конкуренцію. Він думає тільки про дівчат - там емоції, переживання і повний спектр почуттів. У нас кожен розуміє свої функції. Нікіта не претендує на роль ведучого, я не намагаюся викликати симпатію у учасниць. Ми - професіонали. Я намагаюся допомагати учасникам знайти своє щастя.

9 сезон реалілі Холостяк

Як думаєте, що вплинуло на небувалий ажіотаж навколо нового "Холостяка"?

Мені здається, що ми в цьому сезоні, як завжди, зробили шоу цікавим, успішним. Зараз у нас більше закордонних відряджень, ніж в минулому сезоні. Це перший чинник. Другий фактор - Нікіта пізнаваний, скажімо так, класично харизматичний. Плюс, мені здається, класний кастинг дівчат.

Учасниці вже щосили чарують Нікіту, а чи легко розлютити його і вивести з себе?

Мені здається, що Нікіта вміє терпіти і тримати себе в руках, але можна, звичайно, розлютити і вивести з себе, і ці моменти будуть в сезоні - потрібно уважно дивитися. Кожну людину може вивести з себе та чи інша поведінка, розлютити, але справжній чоловік до кінця намагається впоратися зі своїми почуттями і тримати себе в руках. Дівчата дуже сильні в своїх чарах, тому нашому Нікіті нелегко.

Якщо порівнювати кастинги попередніх років, хто в цей раз вас найбільше вразив?

Складно так відповісти відразу. Мені подобається, що дівчатка залишаються самими собою, і більш того - я постійно намагаюся дівчатам допомогти теж розкритися, тому що існує в суспільстві стереотип, що ініціативу повинен проявляти тільки чоловік. А ми своїм проектом хочемо зламати цей стереотип. І я постійно говорю про те, що сучасній дівчині не соромно також проявляти ініціативу, якщо чоловік подобається. Тим більше на проекті "Холостяк".

Нікіта з участницями

Якщо говорити про ваше особисте життя, чи була Христина ініціатором знайомства?

Ні, я був ініціатором.

Якби вона тоді проявила ініціативу, ви звернули б на неї увагу?

Поясню дуже просто. Самодостатнім чоловікам подобаються самодостатні жінки. Їх не лякає прояв ініціативи з боку дівчат, а більш того - навіть подобається. Тому що сучасні чоловіки ліниві. Вони зайняті собою, розвитком і роботою, тому, якщо дівчина так чи інакше натякає, подає знаки, організовує побачення - це просто бонус, джек-пот для чоловіка. Чоловіки соромляться, чоловіки бояться, тому нічого поганого в цьому не має. У моїй ситуації вийшло так, що я помітив Христину, проявив ініціативу, все склалося.

Коли дівчина перша проявляє ініціативу - чоловік може сприйняти це як нав'язливість. Як цю грань не перейти?

Все залежить від дівчини. Дівчина повинна цікавитися чоловіком.Дуже часто дівчата помиляються і розповідають на перших побаченнях тільки про самих себе. Це ось просто одна з найстрашніших помилок! Тобто, чоловік нічого не може сказати. Далі - дуже часто дівчата перебільшують, точно так же, як і чоловіки. Перебільшують, прикрашають - і це нормально. Але коли ми трошки переграємо, настає елемент розчарування.

Григорій Решетник з участницями реаліті Холостяк

Ви завжди такий позитивний. Що робите, коли злитеся? Наприклад, червонієте, гризете нігті.

Червонію і гризу нігті - було в школі, напевно. Зараз вже відучив себе від цих звичок. Іноді червоне слівце проривається, звичайно. Я досить емоційний. Багато подій в моєму житті - переживань, різних емоцій: і позитивних, і негативних. Бувають різні ситуації. Я в гніві - страшний хлопчина, але спалахи емоційні не тривають довго, я дуже відходчивий. Якщо я не правий, то завжди визнаю свою помилку, провину і вибачусь, якщо комусь нагрубив. Григорій - не завжди позитивний. Всі ми люди різні, але намагаюся, щоб позитиву було набагато більше в моєму житті. Хоча іноді позлитися - теж допомагає: і на себе, і на навколишній світ.

У цьому сезоні реаліті багато романтики та подорожей. Це означає - відрядження, ще й з таким складом учасниць. Як ваша дружина реагує на це?

Слава богу, за 9 сезонів дружина вже навчилася спокійно реагувати. По можливості я завжди беру її з собою. Її дуже любить знімальна група. Вона в прекрасних стосунках з Нікітою. У нас відносини дуже довірчі. Я їй за це дуже вдячний. Вона відпускає у відрядження. Романтика насамперед у стосунках холостяка і холостячок, а для мене це робота. Я дуже люблю, коли дружина зі мною на зйомках.

Григорій Решетник з дружиною та Нікітою Добриніним

У минулих випусках вже були пристрасні поцілунки, побачення стають все інтимніше. Яких пікантних моментів варто очікувати в цьому сезоні?

Ще більше близькості, поцілунків. Це ж тільки початок! Повірте, якщо герой з героїнею вже поцілувалися, то такі побачення будуть ще гарячішими. Ще більше романтики, красивих місць. Це тільки старт справжніх страждань. Дуже пристрасний сезон, гарячі емоції - все завдяки Нікіті, який сміливий і відкритий до пристрасті.

Реаліті не обходиться без скандалів. Дівчата лаються, б'ються, плачуть, хтось залишає проект за власною ініціативою. Що чекає цього разу?

Вже сьогодні сюрприз від Григорія Решетника, який викличе фурор, скандал, обговорення, і дівчата будуть, звичайно ж, не в захваті від сюрпризу. Але все це робиться заради них, щоб вивести почуття на більш високий рівень. Я вмію здивувати. Не тільки скандал, інтриги, а неймовірні емоції захлиснуть абсолютно всіх героїв.

Кожне побачення на проекті - це емоційний сплеск. А чи не хотілося вам, можливо тимчасово, зайняти місце Холостяка?

Я так давно був холостяком і так закоханий в своє життя теперішнє. Мені так подобається воно: діти, сім'я, стосунки - те, до чого прагнуть всі холостяки. Не хочу і ні на що не проміняю своє сімейне прекрасне життя на емоції холостяцького життя. У мене був холостяцький період, яскравий, красивий. Але зараз я насолоджуюся сімейним життям і роблю все для того, щоб кожен знайшов свою другу половинку і знайшов справжнє сімейне щастя, тому що воно істинне.

Багато хто засуджує "Холостяк" за те, що немає хеппі енду - справжнього весілля. Так, нетривалий період пари зустрічаються, але не більше. Чому так відбувається?

Я поясню дуже просто. По-перше, в нашому шоу немає як такого сценарію, прописаних ролей, реплік, других дублів - ми нічого не перезнімаємо. І в цьому успіх "Холостяка" протягом дев'яти сезонів. Це нйбільш обговорюване шоу країни. За запитом у Google ми завжди перші. За рахунок того що це реаліті, у нас є довіра з боку глядача. Друге питання - у нас проект не про весілля. У нас проект про відносини між чоловіком і жінкою, про елементи залицяння. Весілля - це не самоціль. Це говорить про справжність. Складається пара: вона живе, спілкується після проекту. Я вам скажу, деякі Холостяки жили і з півроку з избранницами. Так, трошки не вистачило, але в житті так і буває.Тому, чи буде весілля або не буде - не від нас залежить, і не хочеться це робити штучно. Це реаліті, де дійсно замішані долі людей і вибудовується елемент довіри.

Нікіта Добринін

Яка дівчина може завоювати серце Нікіти? Якими якостями вона повинна володіти?

Для Нікіти дуже важлива справжність. Він про це говорить. Дівчата дуже часто видають себе однією на побаченні, а в колі учасниць - це зовсім інша людина. Там я добра і пухнаста, а з дівчатами - стерва. Відповідно дівчата це все розповідають. Другий момент - це такий флюідний коннект. Ось це теж важливо. Пристрасть, почуття. У нас багато різних пристрасних побачень. Це дуже добре, це знову ж таки по-справжньому. Тому ще один козир Нікіти, і чим він відрізняється від інших - він був одружений. Це дуже важливо. Він вміє приймати рішення, нести відповідальність. Він знає, що таке бути одруженим. Тобто, він вже по-іншому трошки дивиться - і цього не було ні у одного Холостяка.

Нагадаємо, раніше Добринін вразив у саме серце учасницю "Холостяка".

Як повідомляв портал "Знай.ua", головний холостяк країни проговорився про фінал проекту.

Також "Знай.ua" писав, що зірка Холостяка-9 розповів правду про "ідеальну дівчину".