9 квітня донька популярної співачки з Росії Валерії Ганна Шульгіна перенесла екстрену операцію.

Нещодавно вона була доставлена в московську лікарню. Про це дочка російської співачки повідомила з своїх сторіс соцмережі Instagram.

"Ніхто не думав-не гадав, що сьогодні сім ранку розпочнеться зі швидкої, наркозу та операції. Тільки відійшла до кінця від наркозу. Все добре, з ким не буває. Спасибі за теплі слова вам. Не терпиться повернутися додому і продовжити роботу над новими релізами", - каже дівчина.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Причину екстреної операції і госпіталізації ні артистка, ні її родина не називають. Медики рекомендують дівчині дотримувати правильний режим харчування і їсти рідку їжу. За минулу добу Ганна з'їла тільки бульйон.

"Коли на перший прийом їжі за добу ти дивишся, як на божество!", - пише Шульгіна під фото.

Ганна Шульгіна народилася в 1993 році. Дівчина є старшою донькою співачки Валерії від другого шлюбу з продюсером Олександром Шульгіним. З дитинства Ганна любила музику і театр, тому після закінчення школи вирішила вступити в Московський театральний інститут ім. Б. Щукіна, де і отримала диплом "Драматичної актриси театру і кіно". У 2015 році співачка записала спільний трек “Ти моя” з Валерією, а в 2018 році взяла собі сценічний псевдонім SHENA. З 2015 року Шульгіна зустрічається з репером Слемом.

Варто нагадати, що Співачка Оля Цибульська відверто висловилася про шоумена Сергія Притулу, зокрема - про те, як він поводився на Національному відборі на Євробачення - 2019. Відомо, що скандальний ведучий допускав досить відверті і грубі жарти, які викликали суворий резонанс як серед зірок, так і серед глядачів - багато знайшли поведінка шоумена просто неприпустимим.

Нагадаємо, Астаф'єва поділилася власними секретами спокушання

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Лобода дала Кіркорову від воріт поворот: відшила відразу після поцілунку

Також "Знай.ua" писав про те, що Каменських у весільній сукні зізналася Потапу в любові