Українська реп-виконавиця Alyona Alyona стала героїнею всесвітньо відомого американського глянцевого видання Vogue. Дівчина знялася у фотосесії та розповіла в інтерв'ю виданню про свій життєвий шлях.

Alyona Alyona розповіла про початок кар'єри. Виконавиця зізналася, що пережила непростий період, коли її не сприймали серйозно. Alyona Alyona розповідає, що їй говорили — жінки повинні варити борщ на кухні, а не читати реп. Крім того, об'єктом критики ставав навіть українська мова, на якій вона писала музику, оскільки всі її друзі розмовляли російською.

Але все змінилося після подій Євромайдану, коли рідна мова стала модною і популярною, і Олена відчула – настав її час. Тематика її треків проста і зрозуміла кожному – Олена співає про те, що її оточує та хвилює, про звичайних людей і їх життя.

"Я розповідаю про себе і про людей, які поруч мною, звичайних українців та молодь. Я співаю про те, що люди повинні приймати нас такими, які ми є і дозволяти нам робити те, що ми хочемо. Я кажу про те, як ми втомилися від телефонів і як хочемо втекти туди, де зможемо грати улюблену музику. Я кажу про те, як я переїхала і покинула отчий дім, а ми шкодуємо і тужимо за рідними місцями", — зазначила Alyona Alyona.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Популярна українська реперша також розповіла, що вплинуло на її творчість. Alyona Alyona зазначила, що саме трек Gangsta's Paradise репера Coolio змінив її світогляд. Вперше вона почула його в 12 років, а пізніше батько купив дівчинці альбом Емінема The Eminem Show.

"Це змінило мій світ, — згадує Олена. — Коли пишеш звичайну попсову пісню, у тебе всього кілька рядків. В одному рядку всього пару слів і мінімум інформації. Але коли ти читаєш реп, ти можеш сказати більше, довше рядки — цікавіше історія. Так я почала читати реп, щоб розповідати більше історій", - підкреслила дівчина.

Олена Савраненко (справжнє ім'я виконавиці) родом з містечка Баришівка під Києвом. Вона встигла попрацювати касиркою в супермаркеті, також вона продавала косметику на ринку і була вихователем, при цьому Альона має диплом психолога та викладача. Але вона завжди мріяла про музику.

Нагадаємо, що відразу після форуму Порошенка Alyona Alyona випустила новий кліп.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що реперша Alyona Alyona зчепилася в реп-батлі з Іваном Дорном.

Також, портал Знай.ua писав, що реперша дала велике інтерв'ю, в якому заявила, що має намір змінити все в українській музиці.