Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новеньким відео. Знаменитість відразу по приїзду додому з США похвалилася довгоочікуваним кліпом на пісню "Удари" з нового альбому. Так, Слава і Віка карданильно змінилися, позуючи з яскравим кольоровими волоссям в дуже незвичайних вбраннях. Артистка також зізналася, що під час зйомок відеороботи вони "відривалися, як могли".

"Цілий день затримки рейсів, перельотів, джетлеги і без інтернету🤯 АЛЕ! У будь-якій незрозумілій ситуації рятує лише відчайдушний #DЭНС 🔥
Ця прем'єра коштувала того, щоб трішки почекати)) Важливий трек нашого нового альбому #13 ми відривалися, як могли😏
Встигли подивитися #УДАРИ ? Хто ще тут вільна, але не одна??", - поділилася емоціями Камінська. Фолловери не пройшли повз: "Образ Вікторії підібраний дуже чітко. Пісня та кліп 🔥", "Нічого собі, Віка відкрилася по-новому. Так круто відіграла роль. Ну Ви як завжди на висоті. Танці вогонь", "Кілька разів дивилася! Як завжди ХІТ😍❤️💖", "Крутий кліп,нова пісня і нові ви з Вікою🤩Кращі,як завжди", "💐 шикарна, до мурашок 💕".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.