У четвер, 11 квітня, під час свого виступу на сцені помер відомий британський стендап-комік Ян Когніто.

Трагедія сталася в одному з барів британського міста Бістер в графстві Оксфордшир. Про це повідомляє ВВС.

60-річний артист під час виступу розмовляв з публікою

"Уявіть, що у мене трапиться інсульт, а коли я прокинусь, буду розмовляти на валлійському", - сказав комік під час виступу в барі.

Через 10 хвилин після цього жарту 60-річний стендап-комік раптово відчув себе погано і почав задихатися. Він присів, а глядачі подумали, що це частина шоу і почали реготати.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Через деякий час ведучий програми зрозумів, що артисту потрібна допомога, проте прибулі на місце медики вже не змогли допомогти Когніто.

Причиною смерті коміка став серцевий напад.

Фраза, яку він виголосив перед смертю стала фатальною гіркою іронією.

Нагадаємо, Началова померла під час власного шоу.
За жахливим збігом відома артистка померла в той момент, коли по телевізору показували шоу з її участю. У той час, поки лікарі боролися за життя жінки, на російському телеканалі показували шоу "Один в один", в якому глядачам з телеекрану посміхалася Юлія Началова.

Як повідомляв портал Знай.ua, пішов з життя легендарний український актор, народний артист України Анатолій Решетніков. Легендарний артист покинув цейсвіт на 95 році життя.

Також Знай.ua писав, школярка померла просто на сцені.
В селі Бариш в Тернопільській області школярка втратила свідомість на сцені під час новорічного ранку. Медикам не вдалося врятувати дитину.