Популярна українська співачка Тіна Кароль, яка нещодавно вразила шанувальників сукнею за 340 тисяч гривень, показала в Instagram іншу сторону свого життя. Відеозапис, на якому артистка демонструє свій город, з'явилася на її фан-сторінці.

На відео Тіна Кароль оглядає свій город і показує його користувачам соцмережі. Радісний голос співачки підтверджує її любов до таких негламурным речей як город.
Раніше ми писали, що популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки, на яких частенько з'являються її фото. Цього разу співачка показала кадр, на якому позує в чуттєвому і ніжному образі.

На знімку, який з'явився в записі Тіни Кароль, вона постала на огляд публіки в стильному образі на шоу "Голос країни", де є одним з членів журі. На черговий ефір Тіна Кароль з'явилася в стильній ніжно-рожевій сукні з цікавою текстурою коміра. Наряд закритого типу, але при цьому він підкреслює струнку фігуру Тіни і вигини її тіла. Волосся зірки розпущене в красивому укладанні, а на її обличчі легкий макіяж. Тіна відображена, сидячи в кріслі журі і мило посміхаючись в камеру.

Також ми писали, що у мережі опублікували знімок з Тіною Кароль, яка позує в дуже відвертому і незвичайному прозорому вбранні. Дивлячись на нього, так і хочеться сказати: «Здрастуй, місіс Целофан!».

Іноді трапляється, що деякі фанати зірок шоу-бізнесу публікують яскраві фотографії, які хоч і не належать до нових знімків, але, тим не менш, опиняються в епіцентрі обговорень.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Напомним Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.